سیستم‌های نرم افزاری

شرکت کیان پرداز ریتون،ارائه دهنده خدمات سیستم‌های نرم افزاری در حوزه‌های زیر می‌باشد

پورتال سازمانی

 پرتال سازمانی ابزاری است برای اينکه اطلاعات صحيح، در زمان مناسب، دراختيار افراد قرار بگيرد

داده، هوش تجاری و داشبوردهای مدیریتی

مدیریت داده و حفظ امنیت آن یکی از دغدغه های مهم بسیاری از سازمان ها ست. در مبحث مدیریت داده، زیرساخت مناسب به منظور تحلیل درست حائز اهمیت است

سیستم‌های تحت وب

این نرم‌افزارها از یک هسته مرکزی پایدار بهره می‌برند که اعمال هر گونه تغییرات بر روی آن، برای تمامی کاربران در دسترس خواهد بود. شرکت‌هایی مثل گوگل و مایکروسافت، از پیشگامان و ارائه‌دهندگان نرم‌افزارهای تحت وب هستند.

پورتال سازمانی

در دو دهه اخير مقوله “پرتال” يکي از موضوعاتي است که به ‌ميزان زيادي مورد بحث و توجه بخش IT در اکثر سازمانها قرار گرفته است. بطور خلاصه، پرتال يک سيستم مبتني بر وب است که توابع و ويژگيهايي را براي تشخيص و تاييد کاربران خود فراهم کرده و جهت تسهيل در دسترسي به اطلاعات و سرويسهايي که مورد توجه کاربر هستند يک واسط وب که قابليت شخصي سازي مطابق با نيازها و سلايق هر کاربر را داراست، ارائه مي کند. “به زبان ساده تر پرتال ابزاري است براي اينکه اطلاعات صحيح، در زمان مناسب، دراختيار فرد مسئول قرار بگيرد”. راه حل برای راه اندازی و مدیریت یک پروژه نباید تنها به دادن خروجی ختم شود بلکه باید با در نظر گرفتن مجموعه های علمی و استفاده از خلاقیت ها و نواوری های فنی نوین روز ختم شود. از این رو پورتال شرکت کیان پرداز ریتون بستری قوی و مطمئن برای ارائه خدمات و محتوای سازمان ها، شرکت و موسسات می باشد.

داده، هوش تجاری و داشبوردهای مدیریتی

داده:

مدیریت داده و حفظ امنیت آن یکی از دغدغه های مهم بسیاری از سازمان ها ست. در مبحث مدیریت داده، زیرساخت مناسب به منظور تحلیل درست حائز اهمیت است. در صورت داشتن ابزاری مناسب برای مدیریت داده ها می توان از بروز ریسک ها جلوگیری نمود. این ریسک ها میتوانند شامل هزینه های اضافی، منابع مصرفی، فرآیندهای ناکارآمد و یا حتی از دست رفتن اعتبار یک سازمان باشد. مدیریت داده ها در سازمان ها میتواند در تصمیم گیری بهتر و کارآمد تاثیرگذار باشد. میتواند دید جامع و تحلیل درست تری در رسیدن به اهداف سازمان ایجاد کند.

راهکارهای قابل ارائه در این حوزه:

  • مدیریت داده های سازمانی
  • ساخت و ایجاد زیر ساخت اطلاعاتی
  • ساخت و ایجاد انبار داده
  • مهاجرت داده ها
  • کلان داده ها

هوش تجاری:

هوش تجاری یا هوشمندسازی کسب و کار به تبدیل داده ها به اطلاعات مفید و کارآمد می گویند که بتوان براساس اطلاعات به دست آمده به تحلیل درستی دست یافت که در نهایت بتوان درک بهتری از وضعیت سازمان داشت. و با اعمال راهکار یا استراتژی بهتر بتوان تصمیم های بهینه تری برای سازمان گرفت.

راهکارهای قابل ارائه در این حوزه:

  • تحلیل داده و کسب و کار
  • داشبوردهای هوش تجاری
  • آنالیز و مدیریت کلان داده ها

داده کاوی و هوش مصنوعی:

داده کاوی به استخراج الگوهای نهان در داده ها می پردازد و شاخه ای به هم آمیخته از آمار و ریاضیات، یادگیری ماشین و هوش مصنوعی است. اهمیت داده کاوی در سازمان پاسخ به تحلیل های پیچیده و زمانبر و شناسایی الگوهایی است که ممکن است از دست برود، است. همچنین می توان به پیش بینی ای از آینده سازمان رسید.

راهکارهای قابل ارائه در این حوزه:

  • داده کاوی
  • یادگیری ماشین
  • هوش مصنوعی

سیستم‌های تحت وب

فرایندهای کاری همیشه در حال تغییر هستند. امروزه میلیون‌ها کسب‌و‌کار همه یا بخش عمده‌ای از فعالیت‌هایشان را بر بستر اینترنت پیش می‌برند. اینترنت علاوه بر مدل‌های ارتباط با مشتریان و تامین‌کنندگان، روش‌های به‌کارگیری نرم‌افزارها را هم تغییر داده است. نرم‌‌افزارها انواع مختلفی دارند و سازمان‌ها بنا به نیازشان از مدل‌های متنوعی برای به‌کارگیری نرم‌افزار استفاده می‌کنند. این روزها به دلیل افزایش گسترده اینترنت، نرم‌افزارهای تحت وب رایج شده‌اند. در واقع هر سیستمی که بر بستر اینترنت قابل استفاده باشد را نرم‌افزار تحت وب می‌نامند.

از دیگر ویژگی‌ها و مشخصات فنی یک برنامه تحت وب (Web Base) آن است که از طریق مرورگرهای گوگل مثل کروم و فایرفاکس برای کاربران و مشتریان همواره در دسترس است. بنابراین مشتریان نیازی به نصب فیزیکی نرم‌افزار بر روی سیستم خود ندارند.

این نرم‌افزارها از یک هسته مرکزی پایدار بهره می‌برند که اعمال هر گونه تغییرات بر روی آن، برای تمامی کاربران در دسترس خواهد بود. شرکت‌هایی مثل گوگل و مایکروسافت، از پیشگامان و ارائه‌دهندگان نرم‌افزارهای تحت وب هستند.

با این حال، دامنه استفاده از برنامه‌های تحت وب، روز به روز در سراسر دنیا در حال گسترش است. برای نمونه می‌توان به انواع شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای سازمانی مختلف اشاره کرد.